Rijschool TaktiekOver ons

Over ons                                                                                     

Na zoekende te zijn wat ik wilde gaan doen en heel veel testen kwam ik op het idee de opleiding tot rijinstructeur te gaan doen. Op 8 juni 2012 is rijschool Taktiek opgericht door Daijiro Tak. Inmiddels staan wij bekend in Utrecht, Rotterdam, Almere, Zoetermeer en Den Haag. Ook buiten deze steden helpen wij leerlingen. Wij staan bekend om onze eerlijke werkwijze, examen doen door heel het land, goedkope maar goede rijschool en onze persoonlijke wijze van lesgeven. Bij mij is mijn werk als rijinstructeur een deel van mij geworden. Misschien is dat de reden dat er veel ex-leerlingen nog contact met mij hebben.

Per leerling is het verschillend wat iemand nodig heeft. Gemiddeld zit een beginnende leerling rond de 30 a 40 uur rijles voor deze op examen gaat. Het gemiddelde aantal uren bij mij ligt rond de 20 a 25 uur les. Nou geloof ik niet zo in het gemiddelde want de een rijd maar 10 uur en de ander 40 uur. Een leerling die al ervaring heeft kan met 5 a 10 uur rijles klaar zijn. Vandaar de kennismaking les zodat wij beide weten of er een klik is en hoelang we met elkaar in de auto zullen zitten ongeveer.

Leuke weetjes

  1. Wist je dat rijschool Taktiek al 7 auto’s heeft gekend. Allemaal opgereden met onze ongeveer zo’n 1500 leerlingen.
  2. Daijiro Tak al twee rijinstructeurs heeft opgeleid en samenwerkt met verschillende organisaties.
  3. Wij rijles geven en gespecialiseerd zijn in faalangst en overnamen. Het stukje faalangst snap ik als geen ander omdat ik zelf enorme faalangst heb.
  4. Wij bieden les aan in het Nederlands en Engels.
  5. Op dit moment worden de lessen gegeven in een Volkswagen golf een schakelbak.
  6. Wij zeven dagen per week zo’n 12 a 14 uur per dag les geven.

Rijschoolhouder Daijiro Tak

 

Persoonlijk ben ik een eerlijke, sociale en gemotiveerde man en dit merk je ook in mijn manier van lesgeven. Bij mij zal je niet op extra kosten worden gejaagd of een stappenplan moeten volgen. Ik kijk per leerling wat diegene nodig heeft en speel daar haarfijn op in.

Over de jaren heen heb ik honderden mensen aan hun rijbewijs geholpen. Het leukste is dat je nooit weet wat je te wachten staat. Zo maak je een gezellig praatje met een leerling en sommige bellen na jaren nog af en toe om te vertellen wat hun op de weg mee hebben gemaakt. Met sommige leerlingen is er zo’n band ontstaan dat het nu inmiddels vrienden zijn geworden.