Rijschool TaktiekRijlessen

Rijlessen

Ben jij 16,5 of boven de 100 want wat maakt het ook uit en wil jij gaan starten of een vervolg met het behalen van jouw rijbewijs? Dat kan! Wij van rijschool Taktiek geven les aan alle leeftijden, achtergronden, problemen en met welke wensen dan ook. Wij rijden door heel het land om leerlingen les te geven en te laten slagen. Autorijden is mijn vak en daar geniet ik elke dag weer van. Elke dag nieuwe mensen, uitdagingen en leerlingen helpen aan hun rijbewijs. Iedereen is anders en wil op zijn eigen tempo met een fijn gevoel zijn rijbewijs halen.

Faalangst?

Faalangst? Geen probleem die heb ik ook dus ik weet precies hoe jij je voelt. Slechte ervaring met een rijschool gehad? Geen probleem bij mij krijg je een eerlijk en realistische advies.  De proefles is altijd gratis en voelt het niet juist geen probleem. Ben je wel overtuigt dat wij de juiste keuze voor jou zijn overleggen we jouw wensen. Na jouw proefles krijg je ook een beeld van mijn inzichten en wat ik denk als jou leraar wat jij nodig gaat hebben.

Rijles op maat

De lessen zullen verschillen voor iedereen. Iedere leerling heeft zijn eigen wensen en leerprocessen. Ik werk niet volgens een boekje maar kijk naar jou kunnen en obstakels met het auto rijden. Ik zorg voor een veilige en gezellige les. Geef vooral altijd aan of er dingen spelen die van belang kunnen zijn voor de les. We zijn allemaal mensen en soms spelen er dingen die jouw rijles kunnen beïnvloeden. Onder een kop koffie en een gesprek kunnen we dan samen kletsen en onze rijles vervolgen. Niet elke les zal gaan zoals je wilt maar geloof mij samen komen we er wel. Het belangrijkste is dat jij de auto veilig van a naar b leert besturen. De ene les zullen we oefenen met parkeren en de andere les herhalen we wat jij geleerd hebt. Ben je toe aan afrijden gaan we dit uitvoerig samen doornemen op de plek waar jij wilt afrijden. Mijn werk is mijn passie waardoor ik elke leerling met een goed gevoel aan zijn rijbewijs kan helpen. Wordt jij mijn nieuwe uitdingen? Wacht niet langer bel, app of mail mij voor jouw gratis en vrijblijvende proefles!